YOGA


Yoga betyder at ”forbinde” eller at ”forene”, og formålet med vores yoga er at skabe balance og ”flow” i og mellem krop og sind. På yogaholdet forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen.

Vi arbejder med de klassiske yogastillinger – oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne (Hatha yoga). Udover de klassiske yogastillinger arbejdes der med åndedrætsøvelser, ligesom timen afsluttes med meditation. I Hatha Yoga er fokus på korrekt udførelse af øvelserne, alt efter kroppens kunnen – alle kan deltage. Med Hatha Yoga får du en bedre smidighed, en bedre balance og øget kropskontrol.

Find ro med yogaYoga er en storfavorit, fordi den sniger sig helt ind under huden på os og skaber balance – ikke kun i kroppen, men i høj grad også i sindet. Du kender sikkert følelsen af at have for travlt i hverdagen. Timerne stikker af, og de gode intentioner om fordybelse og ro drukner i tankerne om alt det, du skal nå i morgen, og alt det, du ikke nåede i går.

Det kan være svært at finde tid til motion, når vi føler os fanget i hverdagskapløbet. Men faktisk kan netop yoga være nøglen til at finde den ro, vi mangler. En rolig krop giver et roligt sind

”Med yogaen tager vi en pause fra alt det, vi skal nå, for bare at være tilstede i kroppen. Det er helt tydeligt at se forskellen på folk, når de ankommer til en yogatime, og når de går fra timen. Når de ankommer, har de travlt og sanser ikke verden omkring sig. Efter timen mærker de pludselig vinden mod huden, hører fuglene synge og ser bladene, der bevæger sig i sollyset.