FITNESS


Fitness-afdelingen under Hals Motionscenter tilbyder træning for alle uanset udgangspunkt og ønsker til resultatet – vi byder alle velkomne og giver støtte og rådgivning inden for dine ønsker. Du bliver tilbudt instruktion af vores uddannede og certificerede fitnessinstruktører både til en allround ”opstramning”, vægttab, kredsløbstræning, muskeltræning/-opbygning og til generel bedre velvære og kondition.

Afdelingen er velassorteret med både vægte og maskiner i høj kvalitet. Håndvægtene findes fra 1 kg og op til 40 kg, ligesom vægtskiverne vejer fra 1,25 kg og op til 20 kg, hvorfor der er rig mulighed for at kombinere sig frem til en meget høj vægt på vægtstangen, hvis dette ønskes.

Fitnessmaskinerne er købt ind med det formål at kunne træne hele kroppen kun via maskinerne, for de der foretrækker dem. Maskinerne står med god afstand, så der ikke føles ”klemt”, og så du stadig har privatliv omkring din træning. Udover fitnessmaskinerne er der også indkøbt både løbebånd, cross trainer og romaskine til opvarmningen og kredsløbstræningen.

Træningen foregår i vores nye, flotte motionshus, hvor der er lagt vægt på god plads, kvalitet i udstyr og gode omklædnings- og badefaciliteter, ligesom der er lavet ny café, hvor det er muligt at sidde og slappe af og have en hyggestund før eller efter træningen. Alt dette er lavet med det for øje, at det skal være sjovt, hyggeligt og rart at komme i centret, så motivationen for træningen opretholdes.

Og husk, at fitness ikke kræver dyrt udstyr, du behøver kun behageligt tøj og indendørs sko, så er du klar, og når du er klar, så er vi også klar…