NYHEDER

Aflysning af BeneFiTs hold

Så kan også vi mærke "nedlukningen" af Nordjylland. BeneFiTs instruktør bor i Brønderslev kommune, som er en af de restriktionsramte kommuner og må derfor ikke krydse kommunegrænsen og komme til os. Vi er derfor desværre og meget beklagelig nødsaget til at aflyse alle BeneFiTs hold, indtil der lukkes op igen.

Forsamlingsforbuddet

Vi har fået spørgsmål ang. forsamlingsforbuddet og kan oplyse, at ifølge DFHO (Dansk Fitness og Helse Organisation) så gælder forsamlingsforbuddet kun til holdtræning og ikke i fitness!
Til gengæld gælder reglen for maksimalt 1 person pr. 4m2 stadigvæk, ligesom kravet om minimum 2 meters afstand til andre i et træningslokale. Dette holder vi styr på ved at benytte vores bookingsystem.

Dog er vi nødsaget til nu at indføre den regel, at du skal booke den FULDE tid du ønsker at træne, altså ikke kun hvornår du starter din træning op. Du skal eksempelvis booke 1 times træning, hvis du ønsker at træne kl. 17-18 og to timers træning, hvis du ønsker at træne kl. 17-19!! Når den bookede tid er gået skal du forlade motionscentret!

Vi skal også indskærpe, at det ikke er tilladt at gå ind i fitness efter endt holdtræning, med mindre du har en booket tid til dette.
Hvis ovenstående overholdes, kan vi altid sikre, at vi ikke er for mange i træningslokalerne.
Lad os stå sammen om vores center og om, at vi overholder alle de udstukne regler, så vi ikke bliver pålagt bøder eller påbud.
God træning!

Færre deltagere - flere hold

Corona oktober

Husk at booke dig ind i centret inden træning

Vi er i gang igen – august 2020
Husk, at det grundet Coronaregler og pligt til at kontrollere antallet af personer, som opholder sig i centret af gangen, stadigvæk er nødvendigt at booke sig ind, når du ønsker adgang til centret - også ved adgang til fitnesslokalet!
Din nøglebrik vil ganske enkelt ikke virke ved døren ind til motionscentret, hvis du ikke i forvejen har booket dig ind!
Se i øvrigt nedenstående opslag fra august måned.

Hiit Quick

Hitt Quick
Hiit Quick - det nye sort..!
Den er vi naturligvis også med på. Vi starter hold op allerede i uge 38, - skynd dig at melde dig til, og kom med fra starten på hurtig (½ time) men drøn effektiv træning..!!
Onsdag fra kl. 18.30-19.00 v/Rikke Baisgaard og Maria Trabjerg